現在の位置 :  トップページ  ›  サイトについて  ›  Foreign Language

Foreign Language

ID番号 N16101

ページの翻訳について

自動翻訳サービスを利用し、ホームページを英語、中国語(簡体・繁体)、韓国語に翻訳します。
自動翻訳システムによる機械翻訳のため、必ずしも正確な翻訳であるとは限りません。
翻訳前の日本語ページの本来の内容と異なる場合もありますので、このことを十分ご理解のうえご利用ください。

English

Currently, the majority of the Iwate Prefecture homepage is only available in English through machine translation. Please be patient with us as we plan to create a native English version.

Start Translation

In the meantime, you can check out our English pages here: English Resources

中文(简化字)

目前,对于岩手县主页整体信息我们使用自动翻译软件为您提供服务。

翻译开始

关于岩手县的基本中文信息请从此链接进入: 中文信息