現在の位置 :  トップページ  ›  震災復興 ›  復興の動き  ›  いわて復興だより  ›  News from Iwate’s Reconstruction  ›  Charity Donations for the Great Tohoku Earthquake Disaster

Those who want to make a direct contribution to Iwate Prefectural victims and affected areas from overseas can make a bank transfer to the following location.

1 Bank Transfer Account Information

• Bank(JPN: 銀行名)
    The Bank of Iwate, Ltd(JPN: 岩手銀行)
  • SWIFT Code
    SWIFT: BAIWJPJT
  • Branch
    Kencho Branch(JPN: 県庁支店)
  • Branch No.
  • Account No.
    009-2016634
  • Beneficiary’s Name(JPN: 口座名義)
    Iwate Prefecture Disaster Relief Charity Committee(JPN: 岩手県災害義援金募集委員会)
  • Beneficiary’s address/ 電話ephone Number(JPN: 住所 電話番号)
    Japan, Iwate-ken, Morioka-shi, Uchimaru 10-1 Office of Health and Welfare Planning Iwate Prefectural Government 電話 :019-629-5408

(However, please remember that there may be bank charges involved with transferring money overseas)

2 Issuances of Receipts

For those that require a receipt for their charitable donation, please download the following form :http://www.pref.iwate.jp/%7Ebousai/taioujoukyou/gienkin_yousiki.pdf.
Fill out your address, name, transfer account information, and amount of money donated. Then send that form by mail,
fax:, or email to the Office of Health and Welfare Planning of the Iwate Government(the address is written below).

3 Distribution of Charitable Donations

We will form a separate committee that will decide how to distribute charity funds.

4 Questions(JPN only)

〒020-8570 Iwate-ken, Morioka-shi, Uchimaru 10-1
Iwate Prefectural Government
電話:+81-19-629-5408
ファクス:+81-19-629-5419
電子メール:AD0001@pref.iwate.jp

5 For details on individual city,town and village donation accounts

PDFファイルをご覧いただくには、Adobe Reader(無償)が必要です。
お持ちでない方は、Adobeのサイトからダウンロードしてください。